Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 49g15kcal0.5g2.5g0.1g1g
Naudan paistijauheliha, Pirkka44g74kcal8.8g0g4.4g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g11g33kcal0.4g0.7g3.2g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)4.4g12kcal0.6g0.2g1g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g270kcal20.8g7.4g17.4g2.2g
Valittu annoskoko114g135kcal10.4g3.7g8.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna57g67kcal5.2g1.9g4.4g0.6g
Arvot/100g100g119kcal9.1g3.3g7.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242