Lanttusose

- Keitä lantut kypsiksi

- Soseuta ja sekoita voi ja kerma joukkoon

- Sekoita silputtu ruohosipuli joukkoon juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Djpkhzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruohosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Perinteinen meijerivoi, normaalisuolainen (Valio), annos 5g2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Lanttu, keitetty, suolaa 85g25kcal0.9g4g0.3g1.6g
Kuohukerma,valio,2dl22g74kcal0.4g0.7g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g232kcal2.8g9.6g19.6g3.4g
Valittu annoskoko114g116kcal1.4g4.8g9.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna57g58kcal0.7g2.4g4.9g0.9g
Arvot/100g100g102kcal1.2g4.2g8.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178768