Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 44g97kcal7.7g0g7.4g0g
Tomaattimurska 44g13kcal0.2g2.3g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g236kcal16.4g7.6g15g2.8g
Valittu annoskoko114g118kcal8.2g3.8g7.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna57g59kcal4.1g1.9g3.8g0.7g
Arvot/100g100g104kcal7.2g3.3g6.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215452