Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g50g100kcal10g0g6.5g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl4.7g14kcal0.1g0.1g1.4g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix6.7g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Coctailkurkku, Pirkka1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g323kcal21.2g5.8g23.2g0.4g
Valittu annoskoko114g162kcal10.6g2.9g11.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna57g81kcal5.3g1.5g5.8g0.1g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832