Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore38g12kcal0.3g2.1g0g0.5g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Sokeri16g65kcal0g16g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g48g181kcal3.4g24g7.7g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana227g515kcal7.4g84.2g15.4g2.8g
Valittu annoskoko114g258kcal3.7g42.1g7.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna57g129kcal1.9g21.1g3.9g0.7g
Arvot/100g100g227kcal3.3g37g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296847