Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g82g117kcal17.9g0g4.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g15g18kcal0.3g0.7g1.5g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g15g16kcal0.3g0.6g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g337kcal37.2g3.2g19.2g0.4g
Valittu annoskoko114g169kcal18.6g1.6g9.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna57g84kcal9.3g0.8g4.8g0.1g
Arvot/100g100g148kcal16.3g1.4g8.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312691