BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu20g13kcal0.4g2.8g0g0.5g
Parsakaali, keitetty, suolaa 25g8.8kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g110kcal7.6g6.6g5.4g2.2g
Valittu annoskoko114g55kcal3.8g3.3g2.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna57g27kcal1.9g1.7g1.4g0.6g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583