Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss313g88kcal4.1g15.3g0.9g9.4g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%250g275kcal6.8g6.8g25g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto83g234kcal15.8g0g18.3g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)209g698kcal25.2g137g4.8g14.6g
Tonnikala vedessä 250g261kcal56.1g0g3.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2260g3554kcal216g318.2g155.6g48g
Valittu annoskoko1130g1777kcal108g159.1g77.8g24g
Annoskoko puolitettuna565g889kcal54g79.6g38.9g12g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047