Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 583g163kcal13.2g16.9g1.2g12.8g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g233g793kcal4.7g7g81.6g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g58g216kcal14g0.1g18.1g0g
Oliiviöljy 52g464kcal0g0g52.4g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g5.8g5.6kcal0.1g1.1g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g192g312kcal48.8g0.2g12.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2261g4008kcal161.6g50.6g344g25.6g
Valittu annoskoko1130g2004kcal80.8g25.3g172g12.8g
Annoskoko puolitettuna565g1002kcal40.4g12.7g86g6.4g
Arvot/100g100g177kcal7.1g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352096