Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 234g749kcal62.6g0g55.9g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g292g102kcal4.1g21g0.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 438g79kcal2.5g11g1.8g3.1g
Palsternakka 35g22kcal0.2g4.1g0.1g1.6g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g73g15kcal0.4g2.6g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2261g1966kcal141.2g83g117.4g13.4g
Valittu annoskoko1131g983kcal70.6g41.5g58.7g6.7g
Annoskoko puolitettuna565g492kcal35.3g20.8g29.4g3.4g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929