Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%250g425kcal50g0g25g0g
Juusto, Valio arkijuusto100g330kcal27g0g24g0g
Kesäkurpitsa zucchini 519g94kcal2.9g13g2.1g3.6g
Paprika punainen 63g18kcal0.6g2.8g0.2g1.2g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)63g100kcal1.7g1.7g9.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g69g193kcal13.1g0g15.1g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2263g2574kcal192g40.4g176.8g11.6g
Valittu annoskoko1131g1287kcal96g20.2g88.4g5.8g
Annoskoko puolitettuna566g644kcal48g10.1g44.2g2.9g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712