Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4969g8248kcal944.1g0g496.9g0g
Sipuli (kuorittu)621g168kcal8.1g29.8g1.2g10.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2485g1594kcal79.5g119.8g87g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)1242g1565kcal136.6g3.7g111.8g0g
Suola, annos 3g62g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%621g1739kcal180.1g15.5g105.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g26628kcal2696.8g337.6g1605g21.6g
Valittu annoskoko10000g13314kcal1348.4g168.8g802.5g10.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6657kcal674.2g84.4g401.3g5.4g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722