Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)400g504kcal44g1.2g36g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 90g38kcal3g4.3g0.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen200g40kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 300g165kcal4.8g39.5g0.5g2.6g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka30g25kcal1g5.7g0.3g0.3g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g60g159kcal16.8g0g10.2g0g
Pesto (Pirkka)16g93kcal0.7g0.6g9.8g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2264g2436kcal145.6g123g156.8g13.4g
Valittu annoskoko1132g1218kcal72.8g61.5g78.4g6.7g
Annoskoko puolitettuna566g609kcal36.4g30.8g39.2g3.4g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092