Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g133g480kcal37.4g2.7g36g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g400g88kcal4g18g0g8g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Seiti fileitä Findus267g187kcal42.7g0g0.8g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g67g227kcal1.3g2g24g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g133g107kcal3.5g5.3g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g2249kcal181.2g68.8g138.2g20.6g
Valittu annoskoko1134g1125kcal90.6g34.4g69.1g10.3g
Annoskoko puolitettuna567g562kcal45.3g17.2g34.6g5.2g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168