Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus935g655kcal149.6g0g2.8g0g
Rypsiöljy 12g103kcal0g0g11.7g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g70g362kcal3.5g4.9g36.5g0g
Valkoviini kuiva 117g80kcal0.4g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g2400kcal307g11.2g102g0g
Valittu annoskoko1134g1200kcal153.5g5.6g51g0g
Annoskoko puolitettuna567g600kcal76.8g2.8g25.5g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972