Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g300g330kcal69g0g5.4g0g
Valkopippuri, annos 1g1.8g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g6.6g19kcal1.3g0.3g1.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g300g90kcal3g18g0.6g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g270g89kcal7.6g14.6g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g135g22kcal2.7g1.9g0.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima45g176kcal13.1g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g1720kcal193.4g69.6g72.8g0.2g
Valittu annoskoko1134g860kcal96.7g34.8g36.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna567g430kcal48.4g17.4g18.2g0.1g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953