Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 450g127kcal4.8g19.4g0.9g9.2g
Sianliha keskiarvo 338g737kcal61.7g0g55g0g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Voi 7.9g57kcal0.1g0g6.4g0g
Paprika punainen 96g28kcal0.9g4.3g0.4g1.8g
Paprikajauhe 6.8g22kcal1g1.2g0.9g2.5g
Smetana, rasvaa n. 40 % 169g658kcal3.6g3.7g70.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g3394kcal145.8g63.2g280.4g29.2g
Valittu annoskoko1134g1697kcal72.9g31.6g140.2g14.6g
Annoskoko puolitettuna567g849kcal36.5g15.8g70.1g7.3g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824