Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g350g769kcal38.5g31.5g56g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g118kcal0g0g13.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.7g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g437g153kcal7g30.2g0.4g6.1g
Vesi262g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 61g30kcal0.7g5.8g0.1g1g
Suolapähkinä 1.7g10kcal0.4g0.2g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g2221kcal95g147.6g141.2g16.4g
Valittu annoskoko1134g1111kcal47.5g73.8g70.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna567g555kcal23.8g36.9g35.3g4.1g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125