Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka187g178kcal31.9g0.9g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Peruna, keskikokoinen 60g68g41kcal1g8.8g0.1g0.6g
Vesi487g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 5.6g19kcal0g4.5g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g150g53kcal1.5g10.2g0.7g2.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g26g19kcal1.2g3.4g0.1g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g38g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro11g3.5kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus53g184kcal7.3g0.3g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g1079kcal90.4g72.6g45.6g10.8g
Valittu annoskoko1134g539kcal45.2g36.3g22.8g5.4g
Annoskoko puolitettuna567g270kcal22.6g18.2g11.4g2.7g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749