Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä466g513kcal36.4g83.9g2.3g37.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g175g49kcal1g10.4g0.3g4.4g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Palsternakka 117g74kcal0.6g13.8g0.5g5.2g
Korppujauho 58g213kcal6.1g43.6g0.6g3.1g
Kananmuna kuoreton 64g91kcal8g0.2g6.6g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki117g99kcal1.6g5.1g8.2g0.3g
Rypsiöljy 33g289kcal0g0g32.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2268g2713kcal110.2g324g102.6g104.2g
Valittu annoskoko1134g1357kcal55.1g162g51.3g52.1g
Annoskoko puolitettuna567g678kcal27.6g81g25.7g26.1g
Arvot/100g100g120kcal4.9g14.3g4.5g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86174