Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1177g4235kcal329.4g23.5g317.6g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g3529g777kcal35.3g158.8g0g70.6g
Sipuli (kuorittu)1177g318kcal15.3g56.5g2.4g20g
Seiti fileitä Findus2353g1647kcal376.5g0g7.1g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g588g2000kcal11.8g17.6g211.8g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1177g941kcal30.6g47.1g70.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19835kcal1597.8g607g1219g181.2g
Valittu annoskoko10000g9918kcal798.9g303.5g609.5g90.6g
Annoskoko puolitettuna5000g4959kcal399.5g151.8g304.8g45.3g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168