Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g476g133kcal2.9g28.3g1g11.9g
Kesäkurpitsa334g57kcal1.3g8.4g2g2.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha226g374kcal42.8g0g22.5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5g45kcal0g0g5g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 4.2g13kcal0g3.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g4.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2270g1244kcal94g79.6g61g28.4g
Valittu annoskoko1135g622kcal47g39.8g30.5g14.2g
Annoskoko puolitettuna568g311kcal23.5g19.9g15.3g7.1g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515