KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g535g748kcal85.5g13.4g39.6g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 321g465kcal10.4g101.4g0.7g2.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)13g35kcal1.7g1.6g2.4g0.1g
Apetit herne maissi porkkana 200g267g182kcal8.3g32.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2272g2859kcal211.8g297g89.2g4.6g
Valittu annoskoko1136g1430kcal105.9g148.5g44.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna568g715kcal53g74.3g22.3g1.2g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396