Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)401g506kcal44.2g1.2g36.1g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 90g39kcal3.1g4.3g0.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen201g40kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 301g166kcal4.8g39.7g0.5g2.6g
Oliiviöljy 20g178kcal0g0g20.1g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka30g25kcal1g5.7g0.3g0.3g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g60g160kcal16.9g0g10.2g0g
Pesto (Pirkka)16g93kcal0.7g0.6g9.8g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2272g2445kcal146.4g123.4g157.2g13.4g
Valittu annoskoko1136g1222kcal73.2g61.7g78.6g6.7g
Annoskoko puolitettuna568g611kcal36.6g30.9g39.3g3.4g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092