Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)463g1622kcal55.6g319.8g8.8g23.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen322g2317kcal0g0g257.5g0g
Suola, annos 3g6.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri15g63kcal0g15.4g0g0g
Vesi322g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g7.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2272g8003kcal111.2g670.4g532.6g46.4g
Valittu annoskoko1136g4002kcal55.6g335.2g266.3g23.2g
Annoskoko puolitettuna568g2001kcal27.8g167.6g133.2g11.6g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716