Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 36g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 234g178kcal4.4g36.2g0.5g2.3g
Seiti pakaste 135g105kcal23.7g0g0.9g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g13g16kcal0.6g2.8g0.3g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 586g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g60g24kcal0.5g3.7g0.1g1.7g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g69g31kcal2.1g3.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2273g802kcal63.6g95.4g13.8g9.8g
Valittu annoskoko1136g401kcal31.8g47.7g6.9g4.9g
Annoskoko puolitettuna568g200kcal15.9g23.9g3.5g2.5g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442