KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g4706g6588kcal752.9g117.6g348.2g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 2824g4091kcal91.8g892.2g6.2g19.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)118g306kcal15.3g14.1g21.2g0.5g
Apetit herne maissi porkkana 200g2353g1600kcal72.9g282.4g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25170kcal1865.8g2612.6g784.2g39.4g
Valittu annoskoko10000g12585kcal932.9g1306.3g392.1g19.7g
Annoskoko puolitettuna5000g6293kcal466.5g653.2g196.1g9.9g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396