ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g9507g19489kcal1711.3g0g1426.1g0g
Fariinisokeri282g1144kcal0g281.4g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g211g676kcal2.1g164.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g42618kcal3426.8g892.4g2852.2g0g
Valittu annoskoko10000g21309kcal1713.4g446.2g1426.1g0g
Annoskoko puolitettuna5000g10655kcal856.7g223.1g713.1g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307