Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl10g88kcal0g0g9.8g0g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)375g113kcal3.8g22.5g0.8g3.8g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 75g125kcal5.6g3g9.8g2g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g105g225kcal10.8g39.7g2.5g7.8g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2274g1160kcal42.4g142.2g46g28.8g
Valittu annoskoko1137g580kcal21.2g71.1g23g14.4g
Annoskoko puolitettuna569g290kcal10.6g35.6g11.5g7.2g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.3g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140568