Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 408g1309kcal109.3g0g97.8g0g
Maissi jyvät 467g671kcal13.1g119.5g11.2g17.3g
Kesäkurpitsa175g30kcal0.7g4.4g1.1g1.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g88g245kcal16.6g0g19.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2275g4508kcal279.4g247.8g258.8g37g
Valittu annoskoko1138g2254kcal139.7g123.9g129.4g18.5g
Annoskoko puolitettuna569g1127kcal69.9g62g64.7g9.3g
Arvot/100g100g198kcal12.3g10.9g11.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227729