Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)1630g1076kcal244.6g0g11.4g0g
Omena, keskikokoinen 200g1812g616kcal3.6g128.6g5.4g32.6g
Kurkku, tuore906g91kcal5.4g15.3g0.9g6.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g906g245kcal11.8g43.5g1.8g15.4g
Valkosipuli 95g103kcal7.5g15.5g0.6g2g
Tilli, tuore 453g136kcal16.7g4.1g3.6g9.5g
Ruokajogurtti Valio1812g1630kcal81.5g90.6g108.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton272g57kcal0.8g4.3g0g0.3g
Hunaja 181g598kcal0.9g146.4g0g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Paahtoleipä, monivilja 1902g4799kcal145.3g831.6g76.8g78.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18752kcal1038.2g2566.8g419g294.6g
Valittu annoskoko10000g9376kcal519.1g1283.4g209.5g147.3g
Annoskoko puolitettuna5000g4688kcal259.6g641.7g104.8g73.7g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108358