Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 150g43kcal1.5g6.9g0.4g2.7g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.4g5.7g
Juuriselleri 38g12kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Peruna, vanha, kuorittu 300g228kcal5.6g46.4g0.6g3g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta300g15kcal0.6g1.2g1.2g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas75g210kcal14.2g0g16.5g0g
Persilja 15g4.1kcal0.2g0.2g0g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2277g1193kcal49g141.4g38.6g28.8g
Valittu annoskoko1139g597kcal24.5g70.7g19.3g14.4g
Annoskoko puolitettuna569g298kcal12.3g35.4g9.7g7.2g
Arvot/100g100g52kcal2.2g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390