Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria450g900kcal39.6g45g63g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix101g51kcal1.5g10.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g51g455kcal0g0g50.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.7g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2277g2999kcal88.4g147.6g229g3.8g
Valittu annoskoko1139g1500kcal44.2g73.8g114.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna569g750kcal22.1g36.9g57.3g1g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271823