Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 98g30kcal1.2g4.7g0.2g1.7g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha359g596kcal68.3g0g35.9g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g150g113kcal6.1g18.7g1.2g0g
Porkkana 60g20kcal0.4g3.3g0.1g1.5g
Tomaatti 75g17kcal0.4g2.6g0.2g1.1g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g7.5g6.7kcal0.2g0.3g0.5g0.1g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g375g1238kcal60g232.5g7.5g22.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2277g4233kcal273.8g525.4g112.2g54g
Valittu annoskoko1139g2116kcal136.9g262.7g56.1g27g
Annoskoko puolitettuna569g1058kcal68.5g131.4g28.1g13.5g
Arvot/100g100g186kcal12g23.1g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716