Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g123g74kcal1.8g15.9g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g105g29kcal0.6g6.3g0.2g2.6g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit26g34kcal0.8g0.5g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2279g280kcal6.6g46.4g7.4g7.8g
Valittu annoskoko1139g140kcal3.3g23.2g3.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna570g70kcal1.7g11.6g1.9g2g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720