Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 23g164kcal0.3g0.1g18.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Kananmuna kuorineen punnittu 21g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.8g0g0g
Banaani, kuorittu 30g26kcal0.3g5.5g0.1g0.5g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.5g4.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g719kcal11.4g74.2g41.6g3.6g
Valittu annoskoko114g360kcal5.7g37.1g20.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna57g180kcal2.9g18.6g10.4g0.9g
Arvot/100g100g315kcal5g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264700