Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 50g111kcal3.3g20.2g0.7g5.4g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 19g25kcal0.5g0.6g2.3g0g
Maustekurkku19g3.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g567kcal9.4g45.4g36.4g11.8g
Valittu annoskoko114g283kcal4.7g22.7g18.2g5.9g
Annoskoko puolitettuna57g142kcal2.4g11.4g9.1g3g
Arvot/100g100g248kcal4.1g19.9g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534