Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.6g0g
Manteli 9g58kcal2.3g0.6g5.1g0.7g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g19g48kcal1.1g0.6g4.5g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g2.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Puolukka 28g11kcal0.1g1.9g0.1g0.7g
Tyrnimarja 14g13kcal0.1g0.9g0.7g0.8g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g563kcal10.8g12.6g51.4g4.4g
Valittu annoskoko114g281kcal5.4g6.3g25.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna57g141kcal2.7g3.2g12.9g1.1g
Arvot/100g100g247kcal4.7g5.5g22.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409