Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g38g131kcal3g14.8g6.4g0.8g
Kanttarelli, tuore, annos 100g20g4.8kcal0.4g0.6g0.1g0.4g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus5g18kcal0.7g0g1.6g0g
Oivariini vähärasvainen0.5g2.8kcal0g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 20g66kcal0.4g0.6g7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g14kcal1.2g0g1g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g5g17kcal0.3g1g1.3g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g10g15kcal1.6g0.1g0.9g0g
Purjosipuli 4.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g539kcal15.4g34.4g37.2g2.6g
Valittu annoskoko114g270kcal7.7g17.2g18.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna57g135kcal3.9g8.6g9.3g0.7g
Arvot/100g100g236kcal6.8g15.1g16.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697