Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Paprika punainen 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Lehtikaali 21g8.3kcal0.7g0.8g0.1g0.4g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g33g90kcal6g0.7g7g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g226kcal14.4g7.8g14.4g2.6g
Valittu annoskoko114g113kcal7.2g3.9g7.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna57g57kcal3.6g2g3.6g0.7g
Arvot/100g100g99kcal6.3g3.4g6.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230