Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Paprika punainen 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.2g2.2kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow45g38kcal2.1g6.7g0.2g2.2g
Herkkusieni säilyke 5.2g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g124kcal6g18.4g2.2g6g
Valittu annoskoko114g62kcal3g9.2g1.1g3g
Annoskoko puolitettuna57g31kcal1.5g4.6g0.6g1.5g
Arvot/100g100g55kcal2.6g8.1g1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831