Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g31g23kcal5.3g0g0.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g39g27kcal0.6g5.8g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g20g12kcal0.2g0.9g0.8g0.1g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g23g7kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.8g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g141kcal13.4g15g2.4g1.4g
Valittu annoskoko114g70kcal6.7g7.5g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna57g35kcal3.4g3.8g0.6g0.4g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556