Juustoinen jauhelihakeitto

Paista jauheliha ja laita vesi kiehumaan.

Kun jauheliha on kypsää, lisää siihen 3rkl ketsuppia.

Lisää lihaliemikuutio kiehuvaan veteen ja samalla myös jauheliha-ketsuppiseos sekä pussi kasvissuikaleita.

Alenna lämpöä hieman, keiton pitää kuitenkin kiehua n.10min.

Sen jälkeen lisää tuorejuusto nokareina keittoon ja alenna lämpöä vielä lisää.

Keitto on valmis kun tuorejuusto on sulanut.

Tuorejuuston maulla ei ole väliä, kaikki käy, sitä voi vaihdella oman mielen mukaan.

Lisää lopuksi vielä hieman persiljaa keiton päälle ja tarjoa ruisleivän tai patongin kanssa.

Nopea valmistaa, n.30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 406 grammaa

Enni91
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi49g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g18g7.2kcal0.2g1.4g0.1g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour light ruohosipuli14g25kcal1.2g0.3g2.1g0g
Ketsuppi, Felix3.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Persilja0.7g0.1kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g201kcal12.8g5.2g14.4g0.2g
Valittu annoskoko114g100kcal6.4g2.6g7.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna57g50kcal3.2g1.3g3.6g0.1g
Arvot/100g100g88kcal5.6g2.3g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264674