Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha38g68kcal6.7g0g4.5g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto7.7g22kcal1.5g0g1.7g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)47g14kcal0.5g1.9g0.2g0.1g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g5.2g19kcal1.4g0.1g1.4g0g
Ketsuppi, Pirkka2.8g3kcal0g0.7g0g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g1.9g4.1kcal0.1g0.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g281kcal20.8g7.6g17.8g0.6g
Valittu annoskoko114g141kcal10.4g3.8g8.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna57g70kcal5.2g1.9g4.5g0.2g
Arvot/100g100g123kcal9.1g3.3g7.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716