Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 19g23kcal4g0g0.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g13g3.1kcal0.5g0.5g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)8.8g31kcal1.4g5.6g0.2g0.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Ranskankerma Valio9g26kcal0.2g0.3g2.6g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g223kcal15.2g13.6g11.6g1.4g
Valittu annoskoko114g111kcal7.6g6.8g5.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna57g56kcal3.8g3.4g2.9g0.4g
Arvot/100g100g98kcal6.6g5.9g5.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597