Kaali-broilerikeitto

Lisää kasvissuikaleet kanaliemeen.

Lisää kevyesti ruskistetut broilerinsuikaleet keittoon.

Purista joukkoon valkosipulinkynnet, jos käytät purjoa, lisää se, myllystä vähän pippurisekoitusta, tarvittaessa yrttisuolaa.

Runsaasti persilja- ja/tai ruohosipulisilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g16g3.8kcal0.2g0.5g0g0.3g
Porkkana 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Palsternakka 3.9g2.5kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)16g17kcal3.6g0g0.3g0g
Paprika punainen 5.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g3.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g69kcal8.2g4.6g1.2g2.2g
Valittu annoskoko114g35kcal4.1g2.3g0.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna57g17kcal2.1g1.2g0.3g0.6g
Arvot/100g100g30kcal3.6g2g0.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101409