Makkarakeitto hevospaistimakkarasta glut/maidoton

Pilko porkana, lanttu, sipuli ja laita kattilaan kiehumaan.

Lisää maustepippureita, kanaliemikuutiot.

Lisää hetken kuluttua pilkottu makkara.

Lisää vielä persiljaa.

Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g63g47kcal1.2g10g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Hevospaistimakkara glut/maidoton (K-hvitfelt oy), annos 450g28g64kcal3.4g0.7g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Lanttu 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kanaliemikuutio, maggi, 10 g (Maggi), annos 10g1.3g3.1kcal0g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g241kcal9.6g25g11g2.2g
Valittu annoskoko114g120kcal4.8g12.5g5.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna57g60kcal2.4g6.3g2.8g0.6g
Arvot/100g100g105kcal4.2g10.9g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264219