Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g31g34kcal5.6g0.6g1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g21g5.2kcal0.3g0.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suolapähkinä 0.3g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g31g42kcal1.8g7.6g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana228g218kcal17g21.2g6.8g2.8g
Valittu annoskoko114g109kcal8.5g10.6g3.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna57g55kcal4.3g5.3g1.7g0.7g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612