Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)34g22kcal5.1g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Chili paprika punainen2.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka4.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g38g8.6kcal0.5g1.3g0.2g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk1.4g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7g1.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g103kcal12g4.6g3.8g0.4g
Valittu annoskoko114g51kcal6g2.3g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna57g26kcal3g1.2g1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107