Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 63g18kcal0.3g3.3g0.1g1.2g
Atria sika-nauta jauheliha 23%31g84kcal5.3g0g7.2g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana229g322kcal12g9g25.8g3g
Valittu annoskoko115g161kcal6g4.5g12.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna57g81kcal3g2.3g6.5g0.8g
Arvot/100g100g141kcal5.2g3.9g11.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650